Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 10 травня 2017 р.

Добропільський район відзначив День пам'яті та примирення

Вже другий рік поспіль до свята Перемоги додається і нова пам’ятна дата – День пам’яті та примирення. Її встановив своїм Указом Президент України Петро Порошенко й українці святкують цей день 8 травня. Тому розпочалися урочистості на Добропільщині саме 8-го травня. 
З нагоди цієї дати заклади культури та громадськість сіл (селищ) приєдналися до Всеукраїнської акції "Перша хвилина миру". Мирненський СБК, Торецький СК, Добропільський СБК, Криворізький СБК, Володимирівський СБК, Ганнівський СБК, Кам'янський СК, Завидокудашевський СК хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих, провівши години мужності та пошани, патріотичні години, організувавши виставки-експозиції з лозунгами "Пам'ятаємо - перемагаємо".
Цього дня вшанували пам'ять воїнів у селі Рубіжне Ганнівської сільської ради, на центральному цвинтарі с. Добропілля та біля братської могили с. Новогришине, також покладено квіти до пам'ятників в селах Світле, Красноярське , Новий Донбас Світлівської сільської ради.
Нехай День пам'яті та примирення і День Перемоги стануть для всіх нас святами єднання, яке дозволить нам перемогти агресора! Ці обидва свята, як ніколи, актуальні для сучасної України та її невід’ємної частини – Донбасу. Історія доводить, що всі війни завжди закінчуються миром.  І дуже важливо, щоб після завершення війни на Сході нашої держави разом з миром наша країна отримала й примирення.







Шукати в на сайті