Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 3 травня 2017 р.

Квітне село-моє рідне село

Село - наш дім, наше коріння і доля, наша кровність і материнська пісня. Наше село - розбуджені досвітки, духмяні пахощі літа. Тут живе наше дитинство, це частина нашого серця. Вона наша сповідь і турбота, і безтурботність теж. Рідне село - це ми з вами, це наша Україна-мати. Мов птиці в небі синім. Давно дитинство сонечком зійшло. Моє село, село на Україні. Казковим, буйним цвітом розцвіла 28 квітня Нововодянська сільська рада Добропільського району. Саме цього дня потрійний ювілей відзначили Нововодянська ЗОШ, заклад культури та село Нововодяне.
У холі сільського клубу жителі та гості могли ознайомитися з виставкою декоративно - ужиткового мистецтва місцевих майстрів. Гарний настрій дарували всім присутнім виступи творчих колективів та солістів закладу культури об'єднавшись разом с працівниками школи.
Випускники на заході згадували добрими словами тих, хто присвятив своє життя, свій педагогічний талант рідній школі, і звичайно, подарувавши теплі слова вдячності вчителям.
Усіх учасників цього чудового дійства привітали начальник відділу культури і туризм райдержадміністрації Юлія Літвінова та голова ГО "Добре Поле" Любов Марченко подарувавши закладу культури мікрофони від головного спонсора глинодобувного підприємства ПАТ «Веско», ПАТ «Дружківське рудоуправління», ПрАТ «Огнеупорнеруд». Найкращі слова вітань від голови сільської ради Олега Холода були адресовані жителям села, вшановуючи ветеранів труда, ровесників села, багатодітні родини, новонароджених діточок цінними подарунками. Бережімо ж славні традиції, звичаї та свята нашого села, примножуймо здобутки його на радість дітям та внукам нашим, бережімо ж наше село, не цураймося його свят та буднів, бо село - це криниця нашого родоводу, це наша велика родина.






Шукати в на сайті