Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 10 травня 2017 р.

Спортивні змагання до Дня Перемоги

9 травня 2017 року у с.Добропілля відбувся турнір серед вихованців ДЮСШ до Дня Перемоги.
Змагання почалися з хвилини мовчання, вшановуючи пам'ять загиблих у Великій Вітчизняній війні.
І місце зайняла команда с.Добропілля (тренер-викладач Крамарев В.Г.), ІІ місце зайняла команда с. Шилово (тренер-викладач Коржов В.В.), ІІІ місце –с.Криворіжжя (тренер-викладач Брильов О.А.). Спонсорами змагань виступили Каніболоцький В.І. і голова Добропільської сільської ради Павлова Анна Іванівна.
Керівництво районної ДЮСШ від щирого серця дякує благодійникам за надану допомогу у нагородженні команд і батькам за підвезення команд. За зайняті призові місця команди отримали грамоти та грошові винагородження.
Набагато важливіше пам'ятати про це свято не лише як про зайвий вихідний день, а як про День Перемоги 9 травня.

Шукати в на сайті