Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 5 травня 2017 р.

Переможної пам’яті роки

8 та 9 травня в Україні відзначаються День пам'яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. З нагоди цих дат в бібліотеках району організовано заходи: - книжкова панорама «Незгасаючий вогонь безсмертя» (Центральна бібліотека), тематична виставка «Одна на всіх єдина Перемога» (Ганнівська бібліотека), книжкова виставка «Шляхами болю й перемоги» (Добропільська бібліотека), книжкова виставка «Живим уклін – загиблим слава» (Святогорівська бібліотека), книжкова виставка «Немеркнуче світло Великого Подвигу» (Золотоколодязька бібліотека), виставка-експозиція «Будь славен день святої Перемоги» (Шевченківська бібліотека), виставка-панорама «Перемога одна на всіх» (Вірівська бібліотека), книжкова виставка «Вклонімося великим тим рокам» (Шилівська бібліотека), книжкова виставка «Між життям і безсмертям мости» (Світлівська бібліотека).
Також органеізовано проведення години пошани «Пройшла війна стежками долі» (Ганнівська бібліотека), патріотична година «Життя, опалене війною» (Добропільська бібліотека), година мужності «Знову білим цвітом вкрилися сади, і знов приходить свято Перемоги» (Шевченківська бібліотека), вечір-реквієм «Нарешті знищена війна весняним громом Перемоги» (Завидокудашевська бібліотека), історична година «Переможної пам’яті роки» (Світлівська бібліотека), урок пам’яті «День святої Перемоги» (Вірівська бібліотека), літературно-музична композиція «Уклін живим – загиблим слава» (Криворізька бібліотека), урок мужності «А вдячність йтиме від роду до роду, в піснях і легендах народу» (Новодонбаська бібліотека).
Всі, хто здобував Перемогу, навічно залишаться у вдячній пам'яті народів, і спомин про них передаватиметься з покоління в покоління. Подвиги, здійснені нашими воїнами і трудівниками тилу, зробили їх героями. За кожним з них - людське життя, яскраве і талановите, безжалісно обірване у розквіті сил. День пам'яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні - справді всенародне свято, яке свідчить, що ніхто з них не забутий і ніщо не забуто.

Шукати в на сайті