Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 5 травня 2017 р.

Впорядкування пам'ятних об'єктів завершується

Підтримка належного стану пам’ятників, братських могил та меморіальних комплексів у Добропільському районі завжди на контролі, як у керівництва району так і місцевих голів. Напередодні святкування Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні було проведено огляд цих об'єктів.  В ці дні закінчуються роботи щодо благоустрою пам’ятників, братських могил та меморіальних комплексів.
Одним з таких прикладів є робота працівників Золотоколодязької сільської ради спільно з військовослужбовцями віськової частини, розташованої на їх території, школярами та місцевими житялями, яка стала вже традиційною. Впорядковано пам’ятники в усіх населених пунктах ради.  4 травня в ході робочої поїздки Тамара Бєлянкіна та Лариса Пакіна оглянули пам’ятники загиблим воїнам в смт Святогорівка та селі Первомайське Нововодянської сільської ради. До 8 травня всі роботи з благоустрою будуть завершені.










Джерело посилання: Добропільська районна рада

Шукати в на сайті