Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 10 травня 2017 р.

Обговорення питань з призначення житлових субсидій

10 травня перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Стебель очолив робочу нараду щодо організації єдиних підходів в роботі з питань призначення житлових субсидій. Взяли участь у нараді спеціалісти управління соціального захисту населення, керівники комунальних підприємств району, Криворізького ЦОК ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго», ВУВКГ КП «Компанія Вода Донбасу», ТОВ «Екосфера», а також головні бухгалтери та спеціалісти, які здійснюють розрахунки пільг та субсидій.
Проведення наради стало необхідним для виконання протоколу наради Департаменту соціального захисту населення ОДА від 25 квітня «Надання житлових субсидій за опалювальний період 2016-2017 років».
Були розглянуті на нараді також питання про необхідність своєчасного виконання п.10 Положення про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги, затвердженого постановою КМУ № 117 від 29 січня 2003 року та про організацію взаєморозрахунків за електроенергію, відповідно до вимог постанови КМУ №20 від 11 січня 2005 року. Було зауважено, що на теперішній час у зв’язку з переходом на ПК «Житлові субсидії» впроваджується електронний документообіг при призначенні житлових субсидій.

Шукати в на сайті