Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 15 вересня 2017 р.

Відкриття «Молодіжної Платформи ініціатив «NovoСхід»

16 вересня о 12.00 у м. Новогродівка за адресою вул. Молодіжна, 5 відбудеться церемонія відкриття «Молодіжної Платформи ініціатив «NovoСхід» за участю начальника управління у справах сім’ї та молоді Золкіной Лілії Іванівни.
Нагадаємо, «Молодіжна Платформа ініціатив «NovoСхід» є місцем для генерування ідей, де молодь може розвиватися, ділитися ідеями і втілювати їх у життя, об’єднувати свої зусилля для реалізації суспільно корисних ініціатив, а також проводити різноманітні й просто проводити свій час з користю.
Запрошуємо представників ЗМІ!

Шукати в на сайті