Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Скарбниця мудрості віків - бібліотека

30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Символічно, що це також свято Віри, Надії, Любові і їх матері Софії (мудрості). Впродовж багатьох століть Бібліотека була і залишається збирачем, хранителем, дослідником творів друку - вічних пам'яток писемності, а бібліотекарі - вірними популяризаторами духовної спадщини поколінь. Саме вони — бібліотекарі, завжди відчиняють читачам двері у захоплюючий книжковий світ, допомагають зорієнтуватися у безмежному океані літератури.
З нагоди професійного свята в центральній бібліотеці відбулось районне свято «Скарбниця мудрості віків – бібліотека». До присутніх звернулась начальник відділу культури і туризму Добропільської райдержадміністрації Літвінова Ю.М. окреслила здобутки і плани на майбутнє сільських бібліотек, вручила грамоти і подяки кращим працівникам. і ветеранам бібліотечної справи.
З привітаннями виступила кируючий справами районної ради Барлет Л.В. Всі учасники районного свята були нагороджені подарунками, придбаними за рахунок спонсорської допомоги ПрАТ "Глини Донбасу" (генеральний директор Ткач І.В.), громадської організації «Добре поле» (голова Марченко Л.О.).
До свята працівники центральної бібліотеки оформили книжково-ілюстративну виставку «Бібліотека – люди, роки, життя», де зібрано багато цікавих видань і фото з історії бібліотек району.
Бажаємо процвітання нашим бібліотекам, а бібліотечним працівникам - міцного здоров'я, миру, професійного зростання, цікавих книг, вдячних користувачів, натхнення для нових ідей, добробуту та всіх життєвих гараздів. Нехай все у Вас буде добре!



Шукати в на сайті