Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

До Міжнародного Дня людей похилого віку

До Міжнародного Дня людей похилого віку, на виконання районної програми «Ветеран» 
(голова ветеранської організації Добропільського району Л.Г.Пакіна) адресно вручено в 9-ти населених пунктах району 51 –му підопічному відділення соціальної допомоги вдома територіального центру ( надання соціальних послуг) Добропільського району  продуктові набори на загальну суму 3695 грн.
             
                                      
Ви працею повагу заслужили, Турботою і вірою в життя Ви людські долі світлими робили, І відкривали їм щасливе майбуття. Спасибі всім і кожному окремо, ВАМ, ветерани праці, від душі Сьогодні ми любов свою несемо, Даруєм побажання вам рясні!


Шукати в на сайті