Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 26 вересня 2017 р.

День натураліста!

Кожен юннат Добропільського райЦЕНТУМ знає, що традиційно, в третю неділю вересня всі юннати України святкують День юного натураліста. А це свято співпадає з відкриттям гуртків на райЦЕНТУМ.
15 вересня Добропільський райЦЕНТУМ вкотре відкрив свої двері усім охочим. На сьогоднішній день на базі шкіл Добропільського району працюють 17 гуртків у яких навчаються близько 300 учнів. З метою забезпечення умов для теоретичних та практичних занять дітей ЦЕНТУМ має зоологічно-тваринницьку базу та учбово-дослідну ділянку. Педагогічним працівникам надаються консультації з питань утримання і розмноження в домашніх і лабораторних умовах різних тварин, догляд за рослинами. Без виключення, всі гуртки до дня юного натураліста проводять різноманітні ігри, вікторини, екскурсії. Тому, відсвяткувавши День юного натураліста, ми не зупиняємось, а продовжуємо працювати. Також підведено підсумки весняної роботи на навчальній ділянці. Навесні були висаджені черешки хвойних та листяних декоративних порід. Відсоток укорінювання склав близько 60%, причина – сухе та спекотне літо. Зроблено висновки, на наступний рік треба застосувати притінювання та мульчування грунту. 

Шукати в на сайті