Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 14 вересня 2017 р.

Олімпійська витримка

Коли питаєш в учнів про найулюбленіший урок, то дуже часто чуєш у відповідь: "Звичайно фізкультура!". Тому і не дивно, що повідомлення про початок Олімпійського тижня у Золотоколодязянській школі діти зустріли вибухом емоцій. Гучно та весело відбувалося свято "Спортландії", де учні мали змогу не лише позмагатися, а й використати свої знання про світ спорту, повторити правила безпеки та провести практичний майстер-клас серед старшокласників під час Олімпійського уроку.
Відеопрезентація про види спорту дуже вразила наймолодших школярів, які пообіцяли брати приклад з олімпійських чемпіонів.Шкільна бібліотека на цьому тижні перетворилась на олімпійський музей, де всі бажаючі дізнавалися про світових чемпіонів та їхні неповторні рекорди. Джерело: http://zolotayashkola.klasna.com/uk/news-68-328/

 



 



Шукати в на сайті