Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 18 вересня 2017 р.

Поширення знань серед молоді за допомогою квест-гри

15 вересня 2017 року в школах Добропільського району були проведені квест-ігри в. о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Пітик Неонілою Євгеніївною на тему «Пенсійна система і ти. Знай більше!» та начальником відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Волошиною Ольгою Сергіївною на тему: «Будь розумним! Дбай про своє майбутнє!».

За допомогою гри до старшокласників була донесена головна мета заходу – поширення знань про систему пенсійного страхування та норми пенсійного законодавства України. Спостерігалась активність серед учнівської молоді та приємно вразило, що цілеспрямована інформаційно-роз’яснювальна робота працівників управління дає позитивні результати.

Шукати в на сайті