Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 18 вересня 2017 р.

Молодіжні центри в Добропільському районі

На виконання розпорядження голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 26 грудня 2016 року № 1189 «Про затвердження Регіональної комплексної програми «Молодь і сім'я Донеччини. 2016-2020 роки», управлінням у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації був розроблений проект «Гідна країна для гідних людей», де одним з пріоритетних напрямків є створення 85 інноваційних центрів розвитку для молоді та дітей у міста і районах області до 85-річчя з дня заснування Донецької області.
Метою даного проекту є сприяння всебічному розвитку молоді Донецької області завдяки неформальним та інтерактивним методам навчання. Активізація діяльності населення та об’єднання їх зусиль у реалізації різноманітних проектів.
Даний проект буде реалізовуватись за участю обласного, місцевих бюджетів та спонсорських коштів.
Протягом року в районі на територіях Ганнівської, Добропільської та Криворізької сільських рад будуть створені інноваційні центри розвитку для молоді та дітей. 
За реалізацією проекту створення  молодіжного центру в с.Криворіжжі закріплено завідувача сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Катерину Савіну, в с. Ганнівка - директора Добропільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксану Родіонову, в с.Добропілля - начальника служби у справах дітей Вікторію Біблю.
Сподіваємось на плідну працю всіх задіяних в проектах та якнайшвидше відкриття молодіжних центрів.

Шукати в на сайті