Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 13 вересня 2017 р.

УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКИЙ РІК МОВ

Із вересня 2017 року до літа 2018 року в Україні та Німеччині відбуватимуться заходи з нагоди Українсько-німецького року мов. Протягом всього року саме мова та література стануть платформами для передачі сучасної культури, освітніх стандартів та європейських цінностей. Бібліотеки району долучились до проведення Року німецької мови в Україні. Оформлено інформаційну зону «Світ німецької мови» (Центральна бібліотека), тематичні полиці «Рік німецької мови в Україні» (сільські бібліотеки), проведено книжковий подіум «Відомі німецькі письменники і поети» (Вірівська бібліотека), бібліографічний огляд «До німецьких письменників на гостини» (Світлівська бібліотека), в подальшому відбудуться заходи в інших бібліотеках.
Сьогодні німецька мова — одна з найбільш поширених в Європі — нею розмовляють понад 90 мільйонів людей. Тож варто детальніше розглянути та пізнати цю мову.

Шукати в на сайті