Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 25 вересня 2017 р.

Унікальні місцевості Добропільщини стають ближче!

Нашому краю просто-таки пощастило з природою. Її краєвиди приголомшують, щедро обдаровують дбайливою ніжністю і теплотою. Добропільщина — це місце, де легко дихається, хочеться творити та просто жити серед такої краси…  Напередодні Всесвітнього дня туризму, 23 вересня на Добропільщині, стартувала перша мандрівка за туристичним маршрутом «Золотими стежками Добропільщини».  Маршрут було прокладено працівниками відділу культури і туризму Добропільської райдержадміністрації.
Він складається з чотирьох туристичних об’єктів: Живоносне джерело та джерело цілителя Пантелеймона в селищі Святогорівка (екскурсію провів настоятель церкви Успіння Пресвятої Богородиці отець Анатолій), природоохоронний комплекс «Біля Лелеки», що в селі Добропіллі, центр ляльки-мотанки в Криворіжжі та найцікавіший об’єкт для багатьох туристів – маєток Зудермана в селі Зелене (екскурсію по центру та на території маєтку провела народна майстриня, бібліотекар історико-краєзнавчої бібліотеки в Криворіжжі Марія Миколаївна Гайдук).
Туристи мали змогу попити воду з живоносного джерела, занурили ноги до цілющої води, а бажаючі навіть покаталися на конях у супроводі керуючого садибою – Івана Миколайовича Цебанова, який провів екскурсію по фермі з конями. Іван Миколайович розповів багато цікавого про коней, показав їх нагороди зі скачок. 





Під кінець маршруту всі були втомлені та дуже задоволені. Щедро дякували організаторам за проведення такого заходу.  Відділ культури і туризму райдержадміністрації щиро дякує усім, хто допоміг організувати та провести цей захід. Висловлює подяку всім присутнім та сподівається, що ще не раз проведе такий маршрут по Добропільському краю, бо краса Добропільщини нескінченна! 






Шукати в на сайті