Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 12 вересня 2017 р.

Нарада з сільськими, селищним головами, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій, установ району

12 вересня 2017 року о 10.00 в залі засідань райдержадміністрації під головуванням голови РДА Дмитра Кірносова відбулася нарада з сільськими, селищним головами, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій, установ району з наступних питань:



1. Про внесення відомостей до Державного земельного кадастру про межі адміністративно-територіальних одиниць, систематизацію земель та єдиного підходу при визначенні ставок  орендної плати.
2. Про стан готовності об’єктів соціально – культурного призначення до роботи в осінньо – зимовий період 2017-2018 років 
(розпорядження голови РДА від 23.03.2017 № 85 «Про підготовку об’єктів соціально – культурного призначення району в зимових умовах 2016-2017 років і завдання на період підготовки до роботи в осінньо – зимовий період 2017-2018 років»).
3. Про забезпечення підготовки проектів Програм соціального та економічного розвитку району на 2018 рік та територій сільських, селищної рад.
4. Звіт Святогорівського селищного голови про підсумки роботи із зверненнями громадян за підсумками 8 місяців 2017 року.
5. Про стан виконавської дисципліни щодо виконання доручень керівництва райдержадміністрації під час розгляду звернень громадян сільськими, селищним головами.
Нарада пройшла в робочій, конструктивній атмосфері з наданням виконавцям відповідних порад та доручень.




Шукати в на сайті