Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 15 вересня 2017 р.

Делегація Сенату Франції відвідала Донеччину

Делегація Сенату Французської Республіки на чолі з сенатором Ерве Морей разом із заступником голови облдержадміністрації Ігорем Стокозом з ознайомчим візитом відвідала Донеччину. Основною метою візиту стало ознайомлення з безпековою та гуманітарною ситуацією поблизу лінії розмежування.
Сенатори Франції відвідали контрольний пункт в’їзду-виїзду «Майорськ», де ознайомились з умовами перетину лінії розмежування цивільним населенням, а також ознайомились з роботою гуманітарної місії «Премьер Уржанс Інтернасьональ», яка здійснює медичне забезпечення для громадян України.
Наступним пунктом візиту стало місто Авдіївка. Сенатори оглянули руйнування, спричинені обстрілами з боку проросійських бойовиків. Також делегати ознайомились з ходом відновлювальних робіт у місті.
«Найбільше нас вразило те, що супротивник України цілеспрямовано обстрілює житлові будинки. Уряд Франції засуджує такі дії, різні політичні формування об’єднались у своїй підтримці України», – заявив Ерве Морей.
Також сенатори поспілкувались з керівником військово-цивільної адміністрації Авдіївки Павлом Малихіним та дізнались про основні гуманітарні проблеми міста та можливі шляхи їх вирішення.

Шукати в на сайті