Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 13 вересня 2017 р.

До уваги представників середнього та малого бізнесу Добропільськго району!!!

Оголошується конкурс в рамках програми створення робочих місць для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні! Данська Рада у справах Біженців за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва і Департаменту Міжнародного Розвитку Великобританії розпочинає нову програму, спрямовану на підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, стабілізацію їх життя та досягненні довгострокових рішень шляхом працевлаштування та отримання доходів. Програма розрахована на 2 роки.
Мета проекту: створення нових робочих місць для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту, через інвестиційний вклад в розширення існуючого бізнесу.
Програма передбачає створення принаймні 250 нових робочих місць для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні.
Розмір гранту становитиме від 2000 до 10000 доларів США.
Умови отримання гранту:
1. Діючий рентабельний бізнес, який планує розширення.
2. Детальний бізнес-план з особливою увагою на створення та підтримання нових робочих місць для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні.
3. Інвестування з боку заявника в плановане розширення свого бізнесу не менше 50% від суми гранту.
4. Створення одного та більше робочих місць для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, укладення з новими працівниками трудових договорів на термін не менше 12 місяців. Сумарна річна заробітна плата всіх працевлаштованих на нові робочі місця осіб повинна перевищувати суму отриманого гранту.
За більш детальнішою інформацією звертатися до відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації за адресою: м. Добропілля, вул. Московська, буд. 1, каб.№ 17 або за тел. 2-81-60.




Шукати в на сайті