Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 25 вересня 2017 р.

Мирноградський осінній ярмарок

В Україну завітала осінь. Осінь - час підвести підсумки і проаналізувати зроблене. А після цього - змити проливним дощем всі невдачі і вдихнути свіже повітря майбутнього, в якому небо буде чистим і безхмарним, прозорим і невагомим, якими бувають звуки осені Традиційно у вересні, разом із чарівними звуками осені, в українське місто Мирноград прийшло свято - «Мирноградська осінь». Це незабутнє свято для всіх жителів та гостей міста на якому проводиться ярмарок високоякісних продуктів у широкому асортименті, а саме овочі, фрукти, хлібобулочні та ковбасні вироби, кондитерські, молочні продукти, квіти, рослини, мед. Представлені непродовольчі товари народного споживання, вироби майстрів народної творчості, а також багато іншого! Підготовлені виставки, конкурси, змагання, ігри, майстер-класи.
Серед запрошених творчих колективів своєю майстерністю мешканців сусіднього містечка порадував своїм виступом і народний вокальний колектив «Серденько» Ганнівського сільського будинку культури


Шукати в на сайті