Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 17 липня 2017 р.

Донеччина: податкова міліція вилучила з незаконного обігу металобрухту на 800 тисяч гривень

Оперативним управлінням, слідчим управлінням фінансових розслідувань та управлінням оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО («Фантом») Головного управління ДФС у Донецькій області спільно з Прокуратурою Донецької області в ході відпрацювання ринку металобрухту викрито схему ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах службовими особами приватного підприємства, що займається оптовою торгівлею брухтом чорних та кольорових металів.

Так, під час проведення слідчих заходів у рамках кримінального провадження, зареєстрованого за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України, було проведено низку обшуків в офісах та на промислових майданчиках цього підприємства, де здійснювалися незаконна заготівля та переробка лому кольорових та чорних металів, який приймався у суб’єктів господарювання та населення за готівку. Службові особи підприємства не відображали операції з металобрухтом у податковому та бухгалтерському обліку, завдяки чому ухилилися від сплати до бюджету податку на прибуток у розмірі понад 5 млн. гривень.
За результатами проведених заходів вилучено з незаконного обігу понад 40 тон необлікованого брухту чорних та кольорових металів на загальну суму 800 тис. грн. та спеціальну техніку й вантажний автотранспорт на суму понад 3 млн. гривень.
Тривають слідчі дії, направлені на погашення збитків завданих державі.

Шукати в на сайті