Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 12 липня 2017 р.

Шановні партнери, підприємці та зацікавлені особи!

Донецька торгово-промислова палата при підтримці Донецької державної обласної адміністрації в межах виконання Регіональної програми розвитку малого та середнього підприємництва Донецької області на 2017-2018 роки розпочинає цикл семінарів-тренінгів з бізнес-планування та започаткування власної справи.
Запрошуємо на навчання як чинних підприємців, так й тих, хто тільки збирається розпочати свій бізнес або реалізувати новий бізнес-проект.
Наша мета і завдання: надати слухачам інформацію про бізнес-планування та навчити складати бізнес-плани.
На семінарах-тренінгах Ви дізнаєтесь про доцільність використання бізнес-планів для здійснення бізнесу, навчитесь аналізувати бізнес-ідеї та комплексно організовувати власний бізнес.

Ми ознайомимо Вас з механізмом розробки бізнес-планів та набором необхідних технологій, допоможемо розвинути практичні навички складання бізнес-планів на основі тренувальних кейсів і детально аналізувати фінансову модель. Навички захисту бізнес-плану Ви зможете закріпити у форматі ділової гри.
Семінари пройдуть у містах Донецької області – м.м. Краматорськ, Бахмут, Слов'янськ, Мирноград, Костянтинівка та Маріуполь. Анонси заходів будуть розміщені на сайті Донецької ТПП http://donetskcci.com/ та сторінці у Facebook facebook.com/Donetskcci/.
Плануємий розклад семінарів на липень 2017 р.:
м.Костянтинівка 17.07.2017
м.Краматорськ 20.07.2017
м.Слов'янськ 24.07.2017
м.Мирноград 26.07.2017
За більш детальнішою інформацією звертайтися до відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадмінвстрації за адресою: м. Добропілля, вул. Московська, буд. 1, каб.№ 17 або за тел.2-81-60.


Шукати в на сайті