Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 25 липня 2017 р.

Обговорення напрямків розвитку територій


Сьогодні, 25 липня, в Добропільській райдержадміністрації представники Департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації на чолі з Ольгою Серняк, начальником управління інвестиційної політики, провели виїзну нараду з питань реалізації проектів за пріоритетними напрямками з відновлення соціально-економічної інфраструктури.
На нараді також були присутні представники Олександрівської, Покровської райдержадміністрацій та Шахівської сільської ради.

В нараді взяли участь керівники району Дмитро Кірносов, голова райдержадміністрації та Олексій Стебель, перший заступник голови райдержадміністрації.
На зустрічі обговорювалися проекти розвитку територій на 2017-2020 роки, які будуть розміщені на інтерактивній карті розвитку Донецької області, що дасть можливість більш активно залучати інвесторів в райони.

Шукати в на сайті