Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 21 липня 2017 р.

Легалізація зайнятості – крок назустріч суспільству

25 липня об 11:00 у приміщенні Добропільського міського центру зайнятості відбудеться семінар за участю представників територіальної Державної інспекції з питань праці у Донецькій області на тему: «Легалізація зайнятості – крок назустріч суспільству».
На заході будуть вирішуватися питання стосовно дотримання законодавства про зайнятість населення та праці, легалізації зайнятості та заробітної плати; правових та організаційних аспектів укладання трудових договорів. Запрошуються фізичні особи-підприємці м.Добропілля та Добропільського району.
Детальна інформація та реєстрація за телефоном 0956304071.

Шукати в на сайті