Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 10 липня 2017 р.

Участь у семінар-нараді на тему «Формування інтегрованої системи соціальних послуг в умовах децентралізації: сучасна практика та перспективи».

 6-7 липня 2017 року в м. Краматорську за технічної підтримки дитячого фонду ООНЮНІСЕФ  відбувся семінар-нарада на тему «Формування інтегрованої системи соціальних послуг в умовах децентралізації: сучасна практика та перспективи» (з метою забезпечення ефективної діяльності новостворених об’єднаних територіальних громад у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей, на виконання Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад”, Плану пріоритетних дій Уряду на 2017 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 3 квітня 2017 року №275-р, Мінсоцполітики).
У заході прийняли участь заступник міністра та представники Міністерства соціальної політики, спеціалісти центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служб у справах дітей, центрів зайнятості, об’єднаних громад Донецької та Луганської областей, а також Полтавської, Запорізької та Дніпропетровських областей.  
Делегацію від Добропільського району представляли директор Добропільського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Родіонова О.В., начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Бібля В.В., директор Добропільського міського центру зайнятості Бугаєць В.В. та спеціаліст із соціальної роботи Шахівської сільської ради Шапко Юлія.

Шукати в на сайті