Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 13 липня 2017 р.

Робота мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги №12


12 липня 2017 року Добропільською мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги №12 разом із районним центром соціальних служб для сім.ї, дітей та молоді відвідано сім’ї у с.Никанорівка та с.Шахове. 
Всім сім'ям надана соціально- психологічна допомога, роздано інформаційно-просвітницькі листівки.
Діяльність мобільних бригад Фонду народонаселення ООН реалізується «Українською фундацією громадського здоров’я» у рамках гуманітарного проекту ФН ООН «Відповідь на гострі гуманітарні потреби найбільш вразливих жінок та неповнолітніх дівчат, які постраждали від збройного конфлікту на сході України. Фаза 2: Поєднання заходів гуманітарного реагування із вирішенням довготривалих наслідків кризи»».



Шукати в на сайті