Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 17 липня 2017 р.

Надані доручення конкретних дій.


Сьогодні, 17 липня 2017 року, відбулася апаратна нарада при голові райдержадміністрації. 
Як завжди, Дмитро Кірносов вимагав конкретних дій від начальників відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників організацій та установ району.
 Це і встановлення штучних дорожних нерівностей для обмеження швидкості автомобільного транспорту («лежачого поліцейського») на ділянці дороги по 
вул. Краматорській с. Новотроїцьке Добропільського району, і стан проходження проекту по встановленню антивандального майданчика в сел Світле, і вирішення питання щодо неналежного водопостачання в с. Криворіжжі, і  питання  придбання вугілля для навчальних закладів району.
Особливу увагу було приділено питанню пожежної небезпеки. Всі доручення взято на контроль, а виконавцям доручено миттєво реагувати та вирішувати проблемні питання сільських мешканців району.

Шукати в на сайті