Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 12 липня 2017 р.

Спати на бджолах — не боляче і безпечно


Це зовсім не боляче і безпечно. Такий новітній метод оздоровлення останнім часом набуває популярності.
Олександр Бебешко із с.Зелене Криворізької сільської ради виріс серед бджіл. Але пан Олександр пішов далі і, крім традиційної заготівлі меду, вирішив спробувати лікувальний сон на бджолиних вуликах.
Запах меду, тепло, що виділяє бджолиний рій, тихе гудіння трудових бджіл створюють біополе, яке дуже позитивно впливає на стан здоров’я: заспокоює нерви, позбавляє хронічного безсоння і головного болю, лікує серцево-судинну систему тощо.
Тож, ознайомившись із вже існуючими технологіями, Олександр Бебешко зробив терапевтичний будиночок.
Кожне ліжко — фактично каркас, напнутий сіткою, а зверху настелено сіна. Поки людина відпочиває, насолоджуючись тишею і запахами сухої трави й дерева, бджоли живуть своїм життям. До речі, в будиночках усе зроблено з дерева: і підлога, і стіни.
«Бджоли мають позитивну енергію, — каже Олександр Бебешко. — Атоми, з яких складаються клітини людського організму, мають певну частоту коливання. При стресах клітина починає виходити з цієї частоти. А біополе, що створюють бджоли, налаштовує людину на цю ж частоту. Години дві біля бджіл — і відчуваєш себе краще».


Шукати в на сайті