Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 26 липня 2017 р.

Чекають пропозицій від аграріїв


Відбулося друге засідання Робочої групи щодо питань аграрної торгівлі між Україною та ЄС у рамках Угоди про вільну торгівлю. Для поліпшення стану аграрного сектору України основною темою для обговорення стало визначення чинників Угоди, що заважають українським підприємствам рухатися на ринок ЄС, і які, завдяки німецькому державному проекту ”AgritradeUkraine”, можуть бути відкориговані.

У зв’язку з цим, ТПП України наразі вивчає думку аграріїв України та приймає до 31 серпня 2017 року пропозиції з вдосконалення Угоди про вільну торгівлю щодо виходу аграрних компаній України на ринки Європи.
З пропозиціями звертатися до Центру експорту Донецької ТПП (електронна адреса: t.maktpp@gmail.com).
Контактна особа: Дмитриченко Таміла (099-94-56-403).

Шукати в на сайті