Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 10 липня 2017 р.

День села «Квітне село моє рідне».

Донеччина моя!
Твоїх вітрів дихання я відчуваю знов,
як в ті далекі дні,
коли квітки в росі солодкого світання
над голубим Дінцем всміхалися мені.
5 і 6 липня в селах Благодать та Первомайське Нововодянської сільської ради в рамках 85-ти річчя Донецької області пройшли заходи присвячені до Дня села «Квітне село моє рідне».

Голова Нововодянської сільської ради Олег Холод відвідав кожне село, привітав їх жителів, які зібралися на святкування. Про День села говорять як про найсердечнішу урочистість, адже села для всіх їх жителів є тим місцем, що дає змогу черпати сили, зцілює душу, серце і розум, дарує відраду очам.
Жителі сіл живуть, працюють, розвиваються, підтримують прадавні звичаї й традиції, однією з яких, власне, є святкування свята Івана Купали.
Окрасою вечора стали народні пісні у виконанні учасників художньої самодіяльності. Своїми виступами радували й юні таланти, які підготували пісні й запальні танці. Відбулися народні купальські гуляння та обряди, які особливо полюбляє молодь. Не забули цими днями привітати і подружжя, які святкують в цьому році срібне, рубінове, сапфірове, смарагдове весілля.
Нововодянський сільський будинок культури, директор Олена Дриживецька та вся громада сільської ради висловлюють щиру подяку за допомогу в організації свят: Антипенко В.В-. директору ТОВ Перспектива,Мельнику І.І. - директору ПрАТЕКОПРОД, Остапенко А.М. - керуючому відділенням Вірівське ПрАТЕКОПРОД, Стрепоченко І.П. - депутату Добропільської районної ради, приватному підприємцю С.Г.Петрову, Красову К.І.,- ФОП Міхальчук А.С.- жителю с.Весна Богунському В.О.

Шукати в на сайті