Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 11 вересня 2017 р.

Спортивні змагання з футболу До Дня фізичної культури та спорту

10 вересня 2017 року в с. Добропілля (Панський сад) зустрілись команди КФК району, щоб позмагатись з футболу. Цей захід було приурочено до Дня фізичної культури та спорту та 85-річчя заснування Донецької області.
На змагання прибуло 3 команди району з футболу. За результатами І місце виборола команда смт. Святогорівка, ІІ місце зайняли спортсмени сел Світле, а ІІІ місце посіли футболісти команди "Спорт для всіх"
м. Добропілля). За результатами змагань з волейболу серед дівчат І місце зайняла команда  "Спорт для всіх", ІІ - с.Добропілля, ІІІ - с.Криворіжжя.
Команди-переможці були нагороджені кубками, грамотами та м’ячами. Організатори та спортсмени щиро дякують генеральному директору ПрАТ «Глини Донбасу» Ігорю Васильовичу Ткачу та голові громадської організації «Добре поле» Любові Олександрівні Марченко за надану матеріальну допомогу у придбанні призів.
На заході відбулася Акція до Дня фізичної культури та спорту "Крамниця здоров'я". Малеча та дорослі відповідали на питання вікторини - за що отримували невеличкі подарунки.










Шукати в на сайті