Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 11 вересня 2017 р.

Фінансова підтримка самозайнятості

PIN пропонує фінансову підтримку в розмірі від 10 000 до 50 000 гривень для розробки нових або існуючих мікропідприємств, які надають людям регулярний дохід.
Гранти до 25 000 гривень можуть бути надані всім учасникам.
Гранти до 50 тисяч гривень можуть бути надані учасникам, які нададуть найбільш перспективні заявки, і зможуть внести свій фінансовий внесок в реалізацію бізнес-плану в розмірі не менше 50% від суми гранту.
Підтримка надається безкоштовно.
Підтримка доступна постраждалим від конфлікту людям, які:
• знаходяться в поганій економічній ситуації (не маючи можливості робити інвестиції за рахунок власних коштів);
• пропонують економічно обгрунтовані бізнес-ідеї;
• мають попередній досвід роботи з запропонованої діяльності;
• мають активи (наприклад, будівництво, земельні ділянки тощо), необхідні для відкриття бізнесу.
Заохочуються до участі люди з інвалідністю, одноосібні господарства та інші уразливі групи.
За більш детальнішою інформацією звертатися до відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації за адресою: м. Добропілля, вул. Московська, буд. 1, каб.№ 17 або за тел.2-81-60.

Шукати в на сайті