Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 6 вересня 2017 р.

Звернення до землекористувачів Добропільської сільської ради

Загальна площа сільськогосподарських угідь Добропільської сільської ради Добропільського району складає – 4191,3673 га, у тому числі 6,0000 га сіножатей та 321,7240 га пасовищ.  Сіножаті та пасовища забороняється використовувати не за цільовим призначенням, а також - самовільно займати земельні ділянки (без правовстановлюючих документів).
При проведенні залуження природних кормових угідь (сіножаті та пасовища) слід використовувати травосуміші, серед яких люцерну синьо- та жовтогібридну, еспарцет, стоколоси безостий і прямий, житняк, райграс високий, пирій сизий і безкореневищний та інші. Порушення використання земельних ділянок суб’єктами господарювання тягне за собою накладання штрафів згідно ст.ст. 52, 53, 53-1, 56 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а в разі систематичного порушення або порушень в великих обсягах, землекористувачі можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності.
Громадяни, які володіють інформацією щодо випадків нецільового використання сіножатей та пасовищ, можуть звернутися до відділу діловодства та контролю апарату Добропільської райдержадміністрації за тел.: (06277) 2-81-59.


Шукати в на сайті