Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 6 вересня 2017 р.

Шановні батьки!


ЗВЕРНЕННЯ ДО БАТЬКІВ!!!
Ваш син чи донька вже підліток. Саме в цей період життя дитини формуються основні якості особистості, прояви її індивідуальності. Тому, допоможіть їй в цій нелегкій справі. Поважайте інтереси вашої дитини, підтримуйте її починання, не критикуйте через невдачі, не сваріть через негативні звички та риси характеру, а переконуйте, чому їх слід позбутися, підтримате!
 Пам’ятайте, що Ваша дитина тільки вчиться життю і в неї ще немає тієї мудрості та досвіду, які ви набули з роками. Сприймайте спокійно спроби самовираження Вашої дитини в одязі, манері спілкування та поведінці.
Тактовно підказуйте їй, як це краще зробити, щоб підкреслити особливості її індивідуальності. Поважайте особистість у Вашій дитині, тоді вона буде поважати Вас!

Шукати в на сайті