Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 3 липня 2017 р.

Подяка соціальному робітнику


Сьогодення, на жаль, занадто щедро викликає потребу звернути увагу на життя людей похилого віку. Приємно відзначити, що завдяки спільним зусиллям всіх гілок влади, громадськості, у соціальному обслуговуванні відбуваються зміни на краще. У територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району (директор Маргарита Болотова) працюють 25 соціальних робітників, у яких на обслуговуванні знаходиться від 6-ти до 10-ти осіб.
Жителі с. Мирне висловлюють подяку соціальному робітнику Харенко Людмилі Леонідівні, яка ось уже 4 роки з великою відповідальністю виконує цю нелегку місію. ЇЇ підопічні знаходяться в 3-х селах Шилівської сільської ради: Василівка, Мирне, Гуліве.

В будь-яку пору року на велосипеді Людмила поспішає на допомогу до своїх підлеглих: наносити води, приготувати їжу, доставити продукти та медикаменти, обробити присадибну ділянку, прибрати оселю, обміняти в бібліотеці книги та підбадьорити добрим словом. ЇЇ приходу чекають з нетерпінням; у кожного уже готовий перелік прохань та побажань. Завжди чуйна, доброзичлива, ввічлива, чемна, з почуттям відповідальності та умінням вислухати Людмила Леонідівна, як сонечко, з’являється у них на порозі.
Отримувачі соціальної послуги догляду вдома Зелена В.А.,Ткачов С.О., Боровик С.А., Мисюк Г.Ф., Ткачова В.А., Ковальова В.П. щиро дякують територіальному центру за таку працівницю і бажають Людмилі Леонідівні міцного здоров’я, витримки, терпіння, адже вона для них і швидка допомога, і подруга, і майже рідня.

Шукати в на сайті