Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 3 липня 2017 р.

Свято першого снопа

Початок жнив - зажинки - в усі часи були подією урочистою. 1 липня ТОВ " Перспектива" (директор Володимир Антипенко) провело обряд освячення першого снопа.
Жнива - 2017 розпочалися у відділенні села Никанорівка. Настоятель  Свято-Успенського храму отець Ілля освятив і благословив на початок збирання врожаю колектив підприємства. Добропільський сільський голова Анна Павлова побажала працівникам і керівництву щедрих врожаїв та фінансових успіхів. Керівництво трайону вітає всіх аграріїв з відповідальною порою збирання врожаю. Бажаємо, щоб справдилися надії на врожай та справедливих і достойних цін на сільськогосподарську продукцію.
 
За матеріалами сайту Добропільської районної ради

 

Шукати в на сайті