Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 22 червня 2016 р.

«Діти – наше національне багатство»


В Добропільському районі завжди, навіть в такі важкі періоди, як сьогодні, приділяється велика увага розвитку творчої молоді. Діти - майбутнє нації, інтелектуальна еліта, гордість, честь, надія і сподівання країни. Згідно Програми розвитку освіти Добропільського району, в районі реалізовується програма підтримки та розвитку дитячої обдарованості «Надія Донеччини», в рамках якої проводяться різноманітні конкурси: «Краса врятує світ», «Найкращий читач року», дитячо-юнацькі конференції в рамках Малої академії наук, «Епоха імені мене», «Душа моя співуча» та інші.
Неодноразові учасники і переможці цих конкурсів Лиса Софія, Буганцев Валентин (Світлівська ЗОШ) та Рязанцева Євгенія (Святогорівська ЗОШ) отримали перемогу і в міжнародному фестивалі «Сузір’я Святогір’я», ще раз підтверджуючи свій талант та лідерські якості.
Вони запрошені прийняти участь в міжнародному фестивалі – конкурсі «SUMMER STAR», який буде проходити в серпні 2016 року в м. Прага (Чехія). Проблемою стало фінансування поїздки дітей на фестиваль (а це близько 20 тис. грн.).
Ця поїздка відбудеться, і наші таланти обов’язково приймуть участь у фестивалі, завдяки тому, що на Доброму Полі завжди були, є і будуть люди, щедрі на допомогу, благодійники, які високо цінують талант, красу і мистецтво.

Андрій Борисов
Володимир Антипенко
Володимир Антипенко
Насамперед, на цю проблему відгукнулися  керівники підприємств:  Володимир Антипенко і Андрій Борисов (засновники ТОВ «Перспектива»), Валерій Благов (керівник ФГ «БіС»), Сергій Андрійченко (приватний підприємець).
Свою лепту надали також керівники району Дмитро Кірносов (голова райдержадміністрації), Олександр Баранник (перший заступник голови РДА), Наталя Перекотій (заступник голови РДА).
Побажаймо ж нашим дітям успіхів на фестивалі, адже вони мріють про великі досягнення в музиці. Нехай ці мрії втіляться в життя!
Сергій Андрійченко
Валерій Благов
Висловлюємо щиросердечну подяку за надану допомогу благодійникам, бажаємо їм здоров’я, добробуту, великого людського щастя, успіхів у роботі. Благодійні справи завжди повертаються до людини сторицею, адже добрий вчинок уособлює в собі любов, турботу, добро.
Керівництво райдержадміністрації

Шукати в на сайті