Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 24 червня 2016 р.

Єднання громади і влади для вирішення важливих питань


За принципом роботи «Громада + Рада» активну участь в наведенні благоустрою мають взяти і самі мешканці населених пунктів, бо, як говорить народна мудрість, найбільше ціниться те, у що людина вкладає свої зусилля та кошти. Сьогодні, в непрості для України часи, велику роль у вирішенні актуальних проблем громади відіграє активність самих жителів сіл, селищ; тісна співпраця органів місцевої влади з населенням.
В селі Ганнівка така співпраця є дуже налагодженою завдяки сільському голові Лілі Тихоновій, сільським активістам, депутатам сільської ради. 
За ініціативою Л. Тихонової ввечері 23 червня небайдужі жителі вул. Лугова Андрій Бугайов, Клочан Марія, Панченко Олексій на чолі з квартальним Григорієм Кощеєм приєдналися до голови сільської ради, яка нарівні з усіма, вичищала територію від бур’янів, та вийшли з косами, граблями, щоб прибрати територію, викосити траву вздовж дороги та біля закинутих житлових будинків. Робота була не з легких, бо вичистити те, що накопичувалося за роки, непроста справа. За декілька годин наполегливої роботи односельці навели порядок. Коли є така підтримка місцевого самоврядування, то є впевненість, що разом ми можемо зробити багато добрих справ для свого села.

.

Шукати в на сайті