Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 14 червня 2016 р.

На контролі - вирішення актуальних питань громади


14 червня 2016 року перший заступник голови Добропільської райдержадміністрації Олександр Баранник провів виїзний прийом громадян в селах Нововікторівка, Новоукраїнка, Копані Святогорівської селищної ради. У проведенні прийому також взяли участь Святогорівський селищний голова Бєлянкін Віктор Геннадійович та депутат Добропільської районної ради Камінська Людмила Володимирівна.
Проведення прийому розпочалось в с. Нововікторівка. На прийом прийшли 7 громадян, яких турбували питання ремонту місцевих доріг, проведення вуличного освітлення та можливості вільного доступу до ставку для купання та рибної ловлі. В селі Новоукраїнка 10 громадян виявили бажання поспілкуватись з першим заступником голови райдержадміністрації. Проблемні питання також дуже важливі та потребують швидкого реагування. Це і завершення будівництва водоводу, і проведення вуличного освітлення, ремонт будинку культури, встановлення дитячого майданчика. В селі Копані зібралось найбільше мешканців (більше 20 чоловік), яких також турбують питання і вуличного освітлення, вивезення сміття, надання допомоги у покосі трави. Питання, озвучені мешканцями цих сіл, потребують вирішення. Таке завдання поставив перед селищним головою Олександр Баранник, але зауважив на необхідності участі громад населених пунктів. Зі свого боку, пообіцяв надавати допомогу у вирішенні питань та деякі взяв під особистий контроль.

Шукати в на сайті