Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 30 січня 2017 р.

«Благодійна Україна – 2016»


В Україні стартував новий етап Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2016» - єдиний діючий всеукраїнський конкурс, мета якого – розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик. 
Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2016» - 19 лютого 2017 року. 
Додаткову інформацію про конкурс, його завдання та умови проведення можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org або в Оргкомітеті конкурсу: Кваша Ольга, тел. (067) 662-47-06, електронна пошта: konkurs.blago@gmail.com


Шукати в на сайті