Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 17 січня 2017 р.

Конференція фермерів та землевласників Добропільського району

Сьогодні 17 січня 2017 року в залі засідань районної державної адміністрації відбулася конференція Добропільської районної асоціації фермерів та землевласників. На розгляд конференції було винесено чотири питання:
1. Інформація про роботу районної асоціації фермерів та землевласників.
2. Підтримка Звернення фермерів Луганської області.
3. Вибори ради асоціації.
4. Обрання делегатів на Донецьку обласну конференцію фермерів та землевласників.
По першому та другому питанню доповідав голова обласної асоціації фермерів Олег Симоненко. До присутніх звернувся начальник управління Держпродспоживслужби в Добропільському районі Володимир Овчаров. Він проінформував, що сільгоспвиробники повинні отримати індивідуальний номер в їхній службі, написавши заяву. А також рекомендував отримати дозвіл на зберігання пестицидів та засобів захисту рослин.
Джерело посилання: Добропільська районна рада  

Шукати в на сайті