Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 6 січня 2017 р.

Інформаційно – консультаційні заходи для ВПО у міському центрі зайнятості

 4 січня 2017 року, в рамках проведення загальнообласних інформаційно - консультаційних заходів, у Добропільському міському центрі зайнятості було проведено день відкритих дверей центру зайнятості та тренінг «Людина в період тривалої життєвої кризи» для внутрішньо переміщених осіб. Метою інформаційно - консультаційних заходів було надання повного спектру послуг фахівцями різних напрямків діяльності, до участі були запрошені представники ГО «Добропільський центр молоді «Добро». Відвідувачі отримали інформацію щодо можливості започаткування власної справи за підтримки міжнародних організацій, професійного навчання, новітніх форм роботи служби зайнятості та інше.
З метою формування бізнес мислення та активізації підприємницьких ініціатив безробітних громадян було презентовано освітній портал безкоштовного онлайн - навчання основам підприємницької діяльності населення України – «Твій бізнес: кроки до успіху».  Фахівці центру зайнятості ознайомили запрошених зі спеціалізованою програмою SABIT- консалтингової допомоги , обміну професійним досвідом та стажувань Міністерства торгівлі США. Захід пройшов в дружній атмосфері. Усі присутні вирішили й надалі зміцнювати співпрацю для всебічної допомоги внутрішньо переміщеним особам.


Шукати в на сайті