Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

неділю, 29 січня 2017 р.

Пам’ятаємо про Крути

29 січня Україна відзначає сумну дату, яка назавжди увійшла в українську історію як день пам’яті Героїв Крут.  З нагоди цієї дати в бібліотеках району організовано низку заходів. Оформлено книжкові виставки «Біль мого народу Крути» (центральна бібліотека), «Крути, Крути… Довіку не забути» (Вірівська бібліотека), тематичні розкладки «День пам’яті героїв Крут» (сільські бібліотеки). Організовано заходи година-спомин «Нам не забути славу Крутів» (Святогорівська бібліотека), година патріотизму «Мужність випадковою не буває» (Ганнівська бібліотека), відео екскурс «Крути: незламна пам’ять» (Завидокудашевська бібліотека), відео-презентація «Пам’ятай, юначе, про Крути» (Криворізька бібліотека), година пам’яті «Герої Крут – для нащадків взірець» (Нововодянська бібліотека), година пам’яті «Пам'ять про тих, хто поклав життя під Крутами» (Шилівська бібліотека), урок-реквієм «Нам не забути слави Крут» (Світлівська бібліотека).
Подвиг українських юнаків під Крутами, що своєю кров’ю окропили святу землю в боротьбі за волю України, навічно залишиться в історії як символ національної честі. Ця героїчна й водночас трагічна подія знаменувала початок нової епохи національного пробудження українців, усвідомлення нашого права жити на власній землі та святого обов’язку — боронити її.

Шукати в на сайті