Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 20 січня 2017 р.

Шановні громадяни!

22 січня 2017 року вся українська спільнота відзначатиме День Соборності України. У цей день наш народ вшановує багатовікову історію державотворення свої незалежної країни та висловлює повагу до героїчного подвигу українського народу, який у всі часи сповідував ідеї миру та свободи, любові до життя.
Сьогодні, як ніколи, всі ми повинні відчувається, що ми - єдиний народ, який має одну соборну державу. Хочеться звернутися до вас, шановні земляки, словами великого українського класика Олеся Гончара: «Бережіть собори душ наших!». Собор душі є у кожного із нас. Берегти його - означає слідкувати за своїми думками, діями, вчинками. Одним із головних завдань собору душі - є знати і пам’ятати свою історію. Давайте працювати на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви, принесені на вівтар незалежності, соборності, державності. Ціна, яку ми платимо сьогодні за єдність нашої незалежної держави є надто високою. Схиляю голову перед українськими Героями та бійцями, які нині на передовій. Нехай будуть почуті усі наші молитви про мир та спокій на нашій землі.
Пам'ятаймо, що саме в єдності сила народу. Намагаймося бути одним цілим у наших думках і діях в ім'я розвитку та процвітання неподільної та соборної України! З приводу цього свята дозвольте привітати Вас, побажати всім миру і злагоди, незламного духу, людської гідності та самоповаги, глибокої віри у гідне майбутнє своєї країни! Любіть Україну та бережіть землю, на якій живете!
                    З повагою
                    Голова райдержадміністрації                                       Д.О. Кірносов  
                                   


Шукати в на сайті