Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 4 січня 2017 р.

680,5 мільйонів гривень – внесок платників податків Добропільської ОДПІ до бюджетів усіх рівнів

Як зазначила начальник Добропільської ОДПІ Алла Єльникова, до зведеного бюджету за січень - грудень 2016 року від платників податків, які перебувають на обліку у Добропільській ОДПІ, надійшло 680,5 млн. грн. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 62,0 млн. гривень.  Найбільшу питому вагу у формуванні зведеного бюджету складає податок на доходи фізичних осіб - 45,2 %, до бюджету зібрано 370,7 млн. гривень.
Також, основними податками у формування зведеного бюджету від платників Добропільської ОДПІ залишаються:
податок на додану вартість, до бюджету надійшло 83,8 млн. грн., що складає 12,3 % від загальної суми надходжень до зведеного бюджету;
плата за землю - надходження склали 60,7 млн. грн. або 8,9 % від загальної суми надходжень до зведеного бюджету;
рентна плата за користування надрами - до зведеного бюджету надійшло 52,2 млн. грн. або 7,7 % від загальної суми надходжень .
За 12 місяців 2016 року до зведеного бюджету сплачено 127,2 млн. грн. єдиного соціального внеску. Більшу частку зведеного бюджету складають місцеві скарбниці (62,2 %), які у 2016 році поповнились на 423,6 млн. гривень. У порівнянні з аналогічним періодом 2015 року надходження збільшились на 132,1 млн. гривень. До Державного бюджету України у 2016 році платники податків Добропільської ОДПІ спрямували майже 257,0 млн. гривень. Таке підвищення рівня надходжень до бюджетів відбувається завдяки функціонуванню системи електронного адміністрування ПДВ, постійному вдосконаленню електронних сервісів ДФС, що сприяє спрощенню ведення бізнесу.

Шукати в на сайті