Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 6 січня 2017 р.

Світ добра

Доброта, піклуваняя, турбота і радість - це почуття, які зайшли в оселю 21-го громадянина нашого району напередодні світлого свята Різдва Христового. Благодійний фонд «Карітас» в м. Краматорськ (директор Іванюк В.Ф.) за зверненням і проханням територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району (директор Болотова М.С.) здійснив адресну гуманітарну допомогу (гігієнічні набори, миючі засоби, продукти харчування) на суму 10416 грн у селах Золотий Колодязь, Рубіжне, Ганнівка, Добропілля, та смт Святогорівка для найбільш незахищених верств населення одиноких, одинокопроживаючих громадян похилого віку та інвалідів, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні надання соціальних послуг вдома терцентру та мають найменшу пенсію.
Така вагома підтримка наших стареньких на початку року дає можливість вірити, що тільки добро принесе мир, і що завтрашній день буде кращим.  Увага! Гуманітарна місія БФ «Карітас» на території Добропільського району буде продемонстрована в телеефірі у лютому 2017 році цикл передач «Життя наново» на телеканалі ДоТБ.





Шукати в на сайті