Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 26 січня 2017 р.

Служба зайнятості впровадила "електронну чергу" для запису на отримання консультацій

Добропільський міський центр зайнятості інформує про те, що розпочав свою роботу новий сервіс з онлайн - реєстрації на прийом. Це заощадить час шукачів і дозволить підійти до пошуку роботи більш продуктивно.  Якщо Вас цікавлять консультації щодо сприяння працевлаштуванню, вибору професії, з питань професійного навчання, з питань професійної орієнтації, з юридичних питань або реєстрація в центрі зайнятості то відтепер за допомогою нового сервісу Ви маєте змогу самостійно записатися на індивідуальний прийом до фахівця без попереднього відвідування центру зайнятості. У разі якщо Ви зарезервували для себе час, Вам не потрібно отримувати талон на відвідування, а необхідно безпосередньо звернутися до фахівця центру зайнятості. Сервіс «Електронна черга реєстрації безробітних» доступний на порталі Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua у розділі «Електронні послуги» http://www.dcz.gov.ua/EReception/#/appointment.
Сервіс дуже зручний: вказуєте прізвище, ім’я та по батькові, обираєте мету відвідування, скориставшись переліком обираєте область та центр зайнятості, далі у графіку визначаєте зручний для Вас день та час. Натискаєте на «Записатися на відвідування» і отримуєте талон з номером фахівця, до якого Ви записані на прийом.
Користуйтеся новим сервісом. Ми завжди готові до співпраці!

Шукати в на сайті