Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 18 січня 2017 р.

Вивчення екологічної проблеми залишається на контролі

Для більш детальнішого вивчення екологічної ситуації, яка склалася внаслідок забруднення річки Бик, 18 січня 2017 року відбулася робоча поїздка, яка була ініційована представником комісії питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, начальником 19 ДПРЗ РВ ГУ ДСНС України в Донецькій області Кінцом В.В. спільно з представником Добропільського ВУВКГ КП "КОМПАНІЯ "ВОДА ДОНБАСУ" головним інженером Мезенцевої І.В. та представником райдержадміністрації, головного спеціаліста відділу з питань внутрішньої політики та організаційної роботи Чишкали О.П. до селища Алмазного.
Ознайомившись із ситуацією щодо стоку каналізаційних вод на території району вздовж об’їзної дороги смт. Святогорівки в р. Бик, було виявлено, що скидання каналізаційних нечистот в річку відбувається у двох місцях, про що свідчать дані фотографії.


Головним інженером Мезенцевою І.В. було прийнято рішення переглянути план-схему  каналізаційних стоків цих місць для подальшого вирішення даного питання. Дане питання знаходиться на особистому контролі у голови райдержадміністрації, і   в майбутньому ця проблема буде обов’язково вирішена.

Шукати в на сайті