Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 20 січня 2017 р.

«Соборна. Вільна. Неподільна! Моя Україна!»

                                       
                                          «У моїй країні зацвіте калина,
                                          І хто силу має – до вершин зійде,
                                          І розправить сокіл свої сильні крила,
                                          У стрімкім польоті волю він знайде»
20 січня 2017 року в залі засідань райдержадміністрації відбулося урочисте зібрання «Соборна. Вільна. Неподільна! Моя Україна!». Участь в урочистостях прийняли голова райдержадміністрації Д. Кірносов, заступник голови районної ради І.Стрепоченко, керівник апарату райдержадміністрації В. Перейма, сільські голови, депутати районної ради, керівники відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій району, представники громадських організацій, ЗМІ (близько 100 осіб). Розпочався районний захід виконанням Державного Гімну України.
Вітаючи присутніх з державним святом, голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов та  заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко побажали кожній родині щастя і процвітання, добробуту і миру, світлої долі, здійснення всіх мрій і сподівань, успіхів і здобутків на благо незалежної України та наголосили, що саме зараз єдність країни є важливим чинником та першочерговою умовою для забезпечення політичної стабільності, соціальної злагоди та взаєморозуміння в нашому суспільстві. «Лише в єдності дій та соборності душ можна досягти величної мети – економічно й духовно багатої, вільної й демократичної держави, якою пишатимуться наші нащадки». Основними месседжами свята стали слова: «Єднаймося, любо країно!», «Українці – єдиний народ, Україна – єдина держава».
Присутні змогли ознайомитися з матеріалами виставки фото- та архівних матеріалів, пов’язаних із здобуттям Україною незалежності, «Моя соборна, суверенна…». 
Згадали учасники зібрання також і трагічні події 22 січня 2015 року, коли пролилася кров перших учасників Революції Гідності, які згодом стали Героями Небесної Сотні.
З нагоди свята працівники відділу культури і туризму (колективи Світлівський БНТ та Шевченківського СБК) підготували для учасників районного заходу святкову програму та концертні номери.






Шукати в на сайті