Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 27 січня 2017 р.

Відкриття Центру безпеки громадян у Шахівській сільській раді

26 січня на території Шахівської сільської ради відкрився Центр безпеки громадян. Там під одним дахом працюватимуть рятувальники, медики та полісмени. Тепер місцеві жителі зможуть отримати необхідну допомогу за лічені хвилини. Участь у відкритті Центру взяли заступник Міністра внутрішніх справ України Анастасія Дєєва, заступник Голови ДСНС України Руслан Білошицький, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, начальник 19 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області Віталій Кінц, начальник Добропільського ВП Покровського ВП ГУ НП в Донецькій області, підполковник поліціїї Олексій Борковець, керівництво району, голова Шахівської сільської ради Володимир Кучеріненко та жителі громади. Центр безпеки відкрито завдяки Пілотному проекту щодо формування пожежної охорони в новостворених територіальних громадах.
«Я вдячна Донецькій ОДА та ДСНС за підтримку у реалізації цього проекту! Сподіваюся, що у найближчому майбутньому таких центрів безпеки ставатиме все більше і кожен українець житиме у більш безпечному та захищеному суспільстві», - зазначила Анастасія Дєєва. Керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський зазначив, що це вже не перший Центр безпеки громадян, який відкрито на території Донецької області. «Сьогодні ми відкриваємо вже другий Центр безпеки. Кілька годин тому ми відкрили аналогічний Центр в селищі Черкаське Слов`янського району. Взагалі відсьогодні на території Донеччини працюватиме три Центри безпеки і ми не збираємося на цьому зупинятися. Відкриття подібних центрів допоможе зробити життя місцевих мешканців більш безпечнішим, зручнішим і комфортнішим.

Центр безпеки означає не тільки швидку ліквідацію пожежі, а й розчищені дороги. Наступного року у громадах будуть відкриватися Центри надання адміністративних послуг, і це ми профінансуємо у цьому році», - відмітив Павло Жебрівський.

На базі Центру безпеки створена команда добровольців-пожежних, які разом з професійними пожежними виїжджатимуть на виклики. Також, в новоствореному центрі безпеки відкрито окреме приміщення, в якому дільничні офіцери поліції будуть здійснювати прийом громадян. Всього до складу Центру входитиме 17 чоловік. Такі компактні центри оперативного реагування допоможуть місцевим жителям отримати необхідну допомогу за лічені хвилини, а також зроблять життя громадян безпечнішим, зручнішим і комфортнішим. Після урочистого відкриття центру всі присутні мали можливість оглянути приміщення, новий сучасний транспорт для роботи та обладнання.


Шукати в на сайті