Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 13 грудня 2016 р.

Зустріч з громадою району

12 грудня  2016 року на території Октябрської сільської ради відбувся спільний виїзний прийом голови  Добропільської райдержадміністрації Дмитра Кірносова та заступника департаменту базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації Рищенка Олександра Івановича. В прийомі прийняли участь начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Купцова В.Г., голова Октябрської громади Кучериненко Володимир Миколайович,   представники Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області та Управління Держгеокадастру у Добропільському районі Донецької області.  Мешканці населеного пункту  з сел. Дорожнє озвучили  проблемні питання, які стосувались вуличного освітлення, ремонту дороги обласного значення, щодо протипожежного оборювання земельних ділянок та додержання умов договорів про заборону спалювання стерні у літній період, забезпечення водопостачанням станції Мерцалово та благоустрою території біля станції. В с.Нове Шахове мешканців турбують питання відсутності водопостачання, необхідності в розчистці ставка, ремонту дороги, вуличного освітлення, можливості  прибирання сухостою біля посадки.

В с. Шахове на прийом звернулись мешканці с. Коптєво з питаннями щодо транспортного сполучення сіл Новоторецьке, Володимирівка та Коптєве з м. Добропілля, ремонту доріг, порядку можливості  розчищення посадки від сухих гілок. Також є дуже проблемним питання надання земельних ділянок громадянам, на чиїх землях збудовані фортифікаційні споруди. 
Голова райдержадміністрації  надав роз’яснення, що,  нажаль на сьогоднішній день, відсутній механізм  передачі таких земельних ділянок. Нагальним є питання доступу населення до орендованих водоймищ.  Дмитро Кірносов повідомив, що в цьому напрямку ведеться робота, написані листи до Донецької облдержадміністрації, де запропоновано з  орендарями, в яких не оформлені документи відповідно до законодавства, розірвати договори оренди. Деякі питання під час прийому взяв на контроль представник Донецької облдержадміністрації, окремі звернення голова райдержадміністрації бере під особистий контроль, на більшість були надані роз’яснення головою Октябрської громади Кучериненком В.М.  


Шукати в на сайті